Néixer amb atributs de noia i sentir-se noi

El proper divendres 2 de juny  es representa l’espectacle Limbo a l’Auditori Sant Martí

“De petita, quan em deien que bonica, jo volia ser bonic”

Què passa quan t’identifiques amb un gènere que no és el que el teu cos determina? Limbo és la història d’un trànsit. Les vivències i l’imaginari de l’Albert, que abans era la Berta.

De la mà de la companyia Les Impuxibles, l’obra presenta una reflexió sobre la realitat de les persones transgènere: les seves necessitats, els seus sentiments, els reptes als quals s’enfronten, els problemes als quals estan condemnades per la societat… L’Albert, interpretat per Mariona Castillo, compartirà amb el públic el seu univers, un univers que anirà desgranant des d’un aeroport on ha estat retingut al control de seguretat a causa de la seva condició sexual: el seu aspecte i el sexe del carnet no concorden.

Les Impuxibles és la fusió artística d’una pianista, la Clara Peya, i una coreògrafa, l’Aridna Peya. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cada una per separat i l’harmonia del vincle que les uneix. Tenen la mateixa manera d’entendre l’art, com a canal d’expressió, com una manera d’explicar històries que moguin alguna cosa, com una necessitat de comunicar des de l’emoció.

La representació tindrà lloc a les 20.00h i forma part del circuit Barcelona Districte Cultural. És completament gratuïta però l’aforament és limitat i cal reservar les entrades online o de forma presencial.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s