Una obra de teatre sobre un moble d’IKEA

El divendres 26 de maig es representa ANEBODA the show al Centre Cívic Urgell. L’obra forma part del circuit Barcelona Districte Cultural.

Aneboda és en realitat un armari que segur molts de vosaltres teniu a casa o coneixeu a algú que el tingui. Un dels armaris més senzills d’IKEA: dues portes, una barra de penjar i un prestatge on deixar la roba. Un moble senzill, barat i fàcil de transportar. Com la vida. Un conjunt de peces que s’encaixen amb una còmoda clau allen que podem trobar dins de la caixa i que ens fan pensar que qualsevol serà capaç de muntar l’armari en uns cinc minuts. Però no. Com a mínim la feina s’allargarà durant una hora, temps que dura aquest espectacle

A ANEBODA the show la companyia Patricia Palomares presenta sobre l’escenari tres amics que munten en directe i a temps real el popular armari. I darrere del bricolatge s’amaguen unes quantes reflexions en clau d’humor. Reflexions sobre la vida, sobre què n’esperem i com desesperem per obtenir-ho, sobre l’home contemporani i les seves insatisfaccions. Amb referents literaris que van des de Nocilla Dreams d’Agustín Fernández Mayo fins al realisme suïcida de les novel·les de Chuck Palahniuk; i referents visuals com els vídeos casolans de balconning i el popular ball de Bande, ANEBODA vol estar carregat amb la intensitat frenètica de la música Dubstep, on el silenci més plàcid pot esclatar en qualsevol moment de forma brutal i desesperada o pot seguir sent silenci.

Una obra un pel surrealista que es representarà a les 20.00 h i que és gratuïta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s