Olga Domanska: “Volem que el públic pugui trobar-se a si mateix en la representació”

Vídeo editat per: Laura Lázaro Santos

Transcripció:

Donia Sbika: Vam començar a treballar el tema de les bessones perquè vam llegir el llibre d’Oliver Sacks sobre dues germanes bessones amb una relació molt especial. Després vam descobrir la història de June i Jennifer Gibbons, dues bessones criades a Anglaterra que tenen una relació molt particular. Un periodista va escriure la seva història i d’aquí es d’on nosaltres vam treure la inspiració.

Donia Sbika: La particularitat d’aquesta història és que les dues noies van desenvolupar una relació tan forta que no parlaven amb ningú mai. Van establir una sèrie de normes sobre com comportar-se amb els altres i entre elles, però es van obsessionar tant en aquests jocs que no podien sortir d’aquesta relació.

Olga Domanska: Fins i tot quan volien parar i començar a parlar amb la seva mare per exemple, expliquen al seu diari personal que ja era massa tard.

Donia Sbika: Jo crec que la veu és la forma de representar el fet que elles segurament volien explicar als altres com se sentien però estaven massa espantades per fer-ho. Jo crec que això no es redueix únicament a la relació entre un metge i un pacient, també pot extrapolar-se a la vida quotidiana. Sovint ens trobem tan encallats en una relació que no podem parlar-ho amb els altres o que simplement ni tan sols ens preguntem a nosaltres mateixos “com estic?” “sóc feliç?”

Olga Domanska: Aquest és el nostre objectiu que el públic pugui trobar-se a si mateix en la nostra representació abstracta.

Potser també t’interessa:

Escapar-se de les relacions

El públic troba “Silent Pact” una proposta interessant

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s