Quan res és el que sembla

“Punt i Coma no estan. El seu món no existeix i si vostè pot veure’ls, és un privilegiat.”

El proper divendres 17 de febrer es representa Punt i Coma a l’Auditori del Centre Cívic Urgell. La representació està inspirada en l’expressionisme i el teatre de l’absurd.

Punt i Coma són una excèntrica parella que transforma les coses quotidianes en una experiència extraordinària. En el seu món poètic, les coses no són el que semblen, ni ells tampoc. Els objectes prenen vida, els moviments parlen, les paraules volen. Punt i Coma coexisteixen en un fragment oblidat entre el temps i l’espai i fan de l’absurd la seva forma de vida.

De la mà de la companyia El Cruce, Punt i Coma és un espectacle que explora les possibilitats poètiques i expressivees del circ contemporani i el teatre gestual.

El Cruce, formada per Nicoletta Battaglia i Rubén Río, indaga sobre el significat de les imatges i les accions, desenvolupant una poètica única i simbòlica. Juga subtilment amb la tensió de la fragilitat i el misteri, el suspens i la sorpresa intrínseca en les pors, els desitjos i les relacions humanes.

La representació tindrà lloc a les 20:00 i és gratuïta. Tanmateix, l’aforament és limitat i cal reservar l’entrada. Pots reservar-la trucant al 934 536 480 o presencialment.

Laura Lázaro Santos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s