La seva història, la nostra història

 

Iaia, memòria històrica és un homenatge a les dones que van viure la guerra, la postguerra i la transició

El proper dijous 2 de febrer es representa a la Sala d’Actes de la Casa Elizalde Iaia, memòria històrica. L’obra és un homenatge entranyable a totes aquelles dones que encara viuen desprès de gairebé un segle. Dones que van patir l’horror de la guerra civil i una postguerra marcada per la fam, la por i la incultura.

Una àvia, asseguda en un balancí, recordarà els passatges més importants de la seva vida. Transformant-se en la jove que va ser, reviurà tots aquells moments i amb la seva història ens ajudarà a reconstruir els fets transcendentals de la nostra història recent. Aquesta àvia és en realitat Mercedes Cajo Ballestín, i la seva història la representa la seva neta, l’Alba Valldaura, amb la companyia La Valenta.

Iaia, memòria històrica exposa tot un conjunt de referents històrics de l’Espanya i la Catalunya del segle XX i a partir de la memòria de la protagonista pretén remarcar la importància de la memòria col·lectiva.

La representació tindrà lloc a les 20:30 i és gratuïta. No obstant, l’aforament és limitat i cal reservar les entrades. Pots fer-ho trucant al 934 880 590,  o a través del Facebook de la Casa Elizalde. Les entrades podran recollir-se al punt d’informació des de les 12:00 del mateix dia de l’espectacle fins a quinze minuts abans del seu inici.

Laura Lázaro Santos 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s