Alçar i destruir murs

Murs reflexiona sobre els obstacles que dificulten la comunicació entre els humans

El proper dijous 26 de gener es representa l’espectacle Murs al Centre Cívic Sagrada Família. Murs és la història de l’Alba i en Bernat, dos personatges que troben en l’amor el motor per tirar endavant i superar tots els obstacles que la vida els depara. Murs parla de la por i de l’amor, de fer i de sentir, de la llibertat i del llibertinatge, de les conseqüències dels nostres actes…

L’obra ens fa reflexionar sobre els murs de la vida: murs personals que ens priven d’expressar-nos, murs comunitaris que impedeixen que ens acceptem els uns als altres, murs ideològics que no ens deixen ser lliures, murs de diferència social… Murs que, al cap i a la fi, aixequem nosaltres mateixos i no són res més que un producte de la por.

La companyia Frec a Frec, que utilitza l’experiència teatral com a eina per a l’educació en valors i la transformació social i personal, pretén amb aquest espectacle interactiu que l’espectador descobreixi com posar un granet de sorra perquè les coses canviïn i es plantegi alternatives per enderrocar aquests murs.

L’espectacle té una duració de 1 hora  i 20 minuts i és completament gratuïta.

Laura Lázaro Santos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s