Un assetjament sexual explicat en format d’obra teatral

Efecte Foehn indaga en la vivència personal de la pròpia actriu

El dijous 24 de novembre a les 20:30 arriba Efecte Foehn a la Casa Elizalde. L’espectacle es basa en un fet real, en una experiència personal: l’assetjament sexual que va viure fa 10 anys la protagonista, Christina Gavel. Per això mateix, s’emmarca en les activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que organitza el centre cívic.

L’obra realitza una exploració del “jo” intern de l’actriu amb l’objectiu de donar a conèixer el seu dolor físic i psicològic. Però més enllà d’aproximar el públic a un episodi íntim per tal de recuperar el contacte humà del teatre, l’obra vol servir d’ajuda per a totes aquelles persones que han patit una vivència similar. Així, parla al mateix temps del sentiment de por i del sentiment de superació. Parla de la por superada d’haver-ho contat i de la por que 10 anys després encara la persegueix. Dels obstacles superats i de la voluntat de ser un testimoni per les que encara tenen por.

Efecte Foehn és el projecte més personal de Christina Gavel, que ha estat escrit i és interpretat per ella mateixa. És el primer cop que l’espectacle arriba a Barcelona i serà totalment gratuït. A més, quan aquest acabi, tindrà lloc un col·loqui entre el públic i l’actriu.

Aina Fortuny Ruiz

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s