La lluita per la igualtat de gènere

Vindicacions uneix el teatre i el debat participatiu

La companyia Trama presenta Vindicacions dissabte 26 de novembre a les 19:00h al Centre Cívic El Sortidor.

Trama és una associació especialitzada en imatge i humanitats que ofereix diversos serveis culturals. Els seus projectes integren la reflexió i l’anàlisi crítica amb l’experimentació i la pràctica col·lectiva i fomenten la participació activa dels assistents.

Vindicacions és una proposta on a través de diferents formats i tipologies textuals com ara la poesia, l’assaig, el monòleg o el conte, podem escoltar la veu de dones d’ara, d’abans i d’arreu. La peça mostra les reivindicacions de totes aquestes dones i la seva lluita contra el poder establert i la violència masclista amb l’objectiu de promoure la sensibilització i la reflexió crítica sobre la situació actual de les dones.

Amb una barreja d’humor, drama i anàlisi crítica Vindicacions busca fomentar la igualtat entre gèneres així com visibilitzar i identificar les diferents tipologies de violència masclista existents a la nostra societat. El projecte convida el públic a  reflexionar sobre els lligams entre els rols i les estructures de poder i l’entrada és completament gratuïta.

Laura Lázaro Santos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s