Un viatge sobre la vida i per la vida d’una noia normal

La Mil·limetrada és un cant a l’aquí i a l’ara

El 10 de novembre a les 20:30 es representa La Mil·limetrada a la sala d’actes de la Casa Elizalde. L’espectacle, creat per Mònica Barrio i Marina Congost, ens recorda que el teatre i la vida són un joc ple de possibilitats. Ambdues actrius exploren la vessant lúdica del teatre amb l’objectiu de fer reflexionar el públic. L’obra recorda a aquells contes clàssics, que sovint expliquen els avis, on al final la protagonista sempre aprèn alguna cosa.

La Mil·limetrada explica la vida d’una noia que es pregunta qui és i què vol, i planteja, entre d’altres, una gran qüestió: què és el que ens fa realment importants? Ella és algú sense nom però altament estigmatitzada. Una heroïna que se’ns presentarà de múltiples maneres i que donarà un gir a la seva vida per prendre un altre rumb. La Mil·limetrada som tots.

La representació és gratuïta, però cal reservar les entrades. Per fer-ho, pots trucar al 934 880 590 el dia de l’actuació a partir de les 12:00 o enviar un missatge al Facebook de la Casa Elizalde indicant nom, cognoms, telèfon i el nombre d’entrades que vols. La reserva via Facebook s’ha de fer entre una setmana i 24 hores abans de l’espectacle. Les entrades es podran recollir al punt d’Informació des de les 12:00 del mateix dia de l’espectacle i fins a quinze minuts abans del seu inic.

Laura Lázaro Santos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s