Què passa quan es perd el sentit de la identitat?

 

Proyecto Alicia ens endinsa en un somni

Què passa quan es perd el sentit de la identitat? Els protagonistes de Proyecto Alicia es preguntaran això i molt més. L’objectiu, diuen, és que el públic tingui la sensació d’haver estat en un somni. La companyia  Menú Teatral, formada per actors de l’Institut del Teatre de Barcelona, vol explorar nous codis teatrals per apropar el teatre a la gent.

Amb aquesta obra de teatre alteren el temps, l’espai i la identitat: un mateix actor representa diversos personatges. És divertit? Pablo Ley, encarregat de la dramatúrgia, respon: “Sí, perquè es dedica a posar cap per avall els fonaments de la nostra idea del món: el llenguatge, la lògica, les matemàtiques, la realitat dels sentits…”

Així doncs, basant-se en les tradicionals històries de Lewis Carrol, Alícia al país de les meravelles i Alícia a través del mirall, es qüestionaran els límits de la realitat i de la lògica, barrejant el món dels somnis, de la dansa, dels objectes i del teatre visual amb les preocupacions del segle XXI: la memòria, l’Alzheimer i les teories de l’home sobre el cervell.

La representació tindrà lloc al Centre Cívic El Sortidor, dissabte 29 a les 19h, i és totalment gratuïta.

Eugènia Güell Barnils 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s