Les Marshmallow Girls retornen la música de Gershwin al teatre

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Juli Rodríguez apareix a l’escenari, on només hi ha un piano, s’asseu a la banqueta i comença a tocar, de sobte, apareixen les siluetes de les Marshmallow Girls. Així ha arrancat I got Gershwin. Summertime ha estat la peça inicial d’un espectacle musical que no ha deixat indiferent a ningú. Les veus de Bealia Guerra, Georgina Llauradó i Laia Piró han fet gaudir d’una nit molt especial al públic de la Casa Elizalde.

Someone to watch over me, The man I love, Strike up the band, I got plenty o’nuttin i They can’t take that away from me, entre molts d’altres, són alguns dels temes que han sonat a la sala d’actes de la Casa Elizalde i que han permès als espectadors endinsar-se en l’univers del compositor George Gershwin. “Gershwin és un compositor que ens agrada molt, els nostres espectacles ens agrada que girin al voltant d’algú que ens atrapa” explica Bealia Guerra.

En un marc on el negre era el color predominant, la veu ha estat la veritable protagonista. Les Marshmallow Girls han aconseguit transmetre el missatge de les cançons de Gershwin també gràcies al seu treball gestual. “Gershwin va escriure aquesta música per tal que fos representada al teatre, de manera que és un material que es representa pràcticament per si sol” exposa Bealia Guerra. “No tothom domina l’anglès, el feed-back que tenim sempre és que els espectadors, gràcies a la gestualitat, intueixen de que van les històries encara que no entenguin fil per randa el que diem” afegeix Laia Piró.

The Marshmallow Girls neix fa 4 anys quan Bealia Guerra, Georgina Llauradó i Laia Piró s’ajunten per fer un concert de nadales. Una de les cançons del repertori era The marshmallow world i d’aquí va sorgir la idea del seu nom. “La cançó explica que quan neva sembla que el món estigui cobert de marshmallows. Ens va agradar molt perquè era una imatge molt bonica, molt dolça” explica Georgina Llauradó. Al juliol farà 4 anys que es va estrenar I got Gershwin. The Marshmallow Girls tenen també altres espectacles com What did you expect from Mr. spector? la veritable història de les ramonettes.

Fent honor al seu nom, les tres actrius han repartit entre el públic “marshmallows” per acabar d’una forma molt dolça una nit màgica. El públic, que ha estat entregat durant tota l’actuació, ha quedat molt content amb la representació i ha destacat sobretot la veu de les actrius i l’energia que desprenia l’espectacle.

Laura Lázaro Santos

Potser també t’interessa:

La Casa Elizalde acull “I got Gershwin”

Georgina Llauradó: “The Marshmallow Girls funcionem a través d’impulsos”

“I got Gershwin” agrada molt al públic de la Casa Elizalde

 


Deixa un comentari