La Casa Elizalde acull “I got Gershwin”

L’espectacle és un viatge a través de l’obra del compositor

El dijous 10 de març a les 20:30h es representa I got Gershwin a la Casa Elizalde. De la mà de The Marshmallow Girls l’espectacle ret homenatge al compositor George Gershwin. Recordant les melodies més conegudes del compositor com Someone to watch over me, The man I Love o Strike up the band, i descobrint-ne d’altres, I got Gershwin és un viatge per endinsar-se en l’univers del compositor.

Gershwin era un compositor nord-americà. En uns Estats Units que durant molt de temps havien depès en l’àmbit musical gairebé exclusivament de modes, compositors i intèrprets arribats d’Europa, George Gershwin va ser el primer en fer sentir una veu inequívocament autòctona. No obstant, al mateix temps , va ser capaç de conquerir l’èxit fora de les fronteres de la seva pàtria. Les seves obres sintetitzaven elements procedents del jazz i de la tradició clàssica, i el van permetre destacar per igual en camps tan dispars com el de la música simfònica i el de la música popular. Gershwin sempre va somiar ser un cèlebre compositor, com ho van ser els seus referents Irving Berlin i Jerome Kern. Ell volia fer música per als teatres de Broadway, i ho va aconseguir. Però el pas del temps l’ha portat a ser més reconegut pels estàndards de jazz en que s’han convertit la majoria dels seus temes. Bealia Guerra, Georgina Llauradó i Laia Piró porten de nou la seva música allà on ell l’havia imaginada, al teatre.

La representació és gratuïta però les entrades són limitades. Cal reservar-les trucant al 934880590 o enviant un missatge privat a través de Facebook a La Casa Elizalde, indicant nom, cognoms, telèfon i el nombre d’entrades que es volen reservar. La reserva via facebook s’ha de realitzar durant la setmana abans de l’espectacle, i la reserva per telèfon ha de fer-se el mateix dia de l’actuació entre les 9 de matí i 15 minuts abans de l’inici de la representació. Les entrades s’hauran recollir al punt d’informació el mateix dia de l’espectacle.

Laura Lázaro Santos

Potser també t’interessa:

Les Marshmallow Girls retornen la música de Gershwin al teatre

“I got Gershwin” agrada molt al públic de la Casa Elizalde

Georgina Llauradó: “The Marshmallow Girls funcionem a través d’impulsos”

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s