Es representa l’espectacle “Hoogermann” a la Casa Elizalde

Mario G. Sáez a través de la dansa encarna el treball d’animació digital de Han Hoogerbrugge

El solo de dansa Hoogermann inspirat en l’obra de l’artista holandès Han Hoogerbrugge arriba a la Casa Elizalde el dimecres 2 de març a les 20:30. L’espectacle està representat per Mario G. Sáez i pretén donar cos al treball d’animació digital de Hoogerbrugge adaptant-lo al llenguatge escènic.

La representació, que forma part de la companyia Erre que erre, busca reflexionar sobre la doble realitat actual: el món real i el món virtual. Així, a partir de la idea de dos móns, analitza la relació entre la vertadera essència de l’home i el comportament d’aquest en un món dominat per la informàtica i la tecnologia. I això ho fa a partir d’una dansa precisa i efectista en mans d’un avatar (un home digital).

Amb la seva interpretació, el ballarí Mario G. Saéz és capaç de fer sentir al públic que es troba dins d’un tipus de realitat paral·lela. Aquest resultat no l’aconsegueix sol, sinó amb l’ajuda de la música de JPLS i Balago i la participació d’una simple escenografia i un senzill vestuari. Tots aquests recursos s’utilitzen amb l’objectiu de produir una obra innovadora i plena d’harmonia.

L’espectacle és gratuït i les entrades, que són limitades, es poden reservar per telèfon, trucant al 934880590, el mateix dia de l’actuació o per facebook: enviant un missatge privat a la Casa Elizalde, indicant nom, cognoms, telèfon i nombre d’entrades. La reserva via facebook s’ha de fer entre una setmana i 24 hores abans de l’espectacle. Aquestes entrades es poden anar a buscar des de les 9 h del matí del mateix dia de l’espectacle i fins a quinze minuts abans del seu inici.

Aina Fortuny Ruiz

Potser també t’interessa:

“Hoogermann” o com expressar la soledat

Mario G. Sáez: “Hoogermann no quiere dar un mensaje inequívoco, sino conseguir llegar a todo el mundo”

“Hoogermann” genera discrepàncies entre l’audiència

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s