Enric Ases es pren els trajectes llargs amb molt d’humor

IMG_4044
Enric Ases interpretant “Trajectes llargs per a embarcacions petites”

Enric Ases, intèrpret de Trajectes llargs per a embarcacions petites, amb set petits relats, alguns basats en experiències personals i altres inventats, ha divertit al públic de l’auditori del Centre Cívic Urgell. Durant els 50 minuts que ha durat l’espectacle gratuït, les rialles no han deixat de sentir-se. El seu humor ha aconseguit entretenir l’audiència i ho ha fet únicament ajudat per la música i una simple escenografia.

Trajectes llargs per a embarcacions petites s’ha centrat en set breus històries en clau tragicòmica i molt relacionades amb la vida quotidiana. “Explico històries amb les quals tothom pot sentir-se identificat. A més, molts dels personatges dels que parlo són coneguts pels espectadors” raona Ases. Cada història, la majoria lligades entre sí, ha estat inaugurada per un fragment d’una cançó i un títol de presentació que apareixia projectat sobre una pantalla col·locada a l’escenari. “Invitació”, “Disco Mòvil”, “Rocío Jurado”, “Juan López”, “Cheetos Barbacoa”, “Un home canvia de vida” i “Final” han estat els títols de les històries narrades.

Al ritme de la música, Ases s’ha dedicat a ballar, gesticular, representar i sobretot, fer riure. “Riure és un exercici que fa feliç a les persones i això és el que intento: que la gent rigui” afirma. En la representació, també ha estat protagonista, en diferents ocasions, la poesia. I així, Ases ha recitat fragments de dos poemes que han fet reflexionar a l’auditori: un de Jaime Gil de Biedma i l’altre de Maria Zambrano. També ha fet pensar als assistents amb la seva frase final, fent referència al títol: “Tinc la sensació que tots viatgem per un mar com si fóssim embarcacions petites que fan trajectes llargs.”

En definitiva, set micro relats, frescos i entretinguts, que han distret a un públic molt càlid, un públic que ha anat entrant a poc a poc en l’espectacle i que no s’ho ha pensat dues vegades a l’hora d’aclamar i aplaudir el monòleg. “Les sensacions d’avui han estat molt positives” assegura Enric Ases. Positives, per a ell i a per a tots els assistents.

 

Potser també t’interessa:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s