David Priego presenta “Cabaret Macarra” al Casal Prosperitat i parla “sense filtres” de la sexualitat

Image 6
David Priego interpretant “Cabaret Macarra

David Priego ha pujat a l’escenari ballant Should I stay or should I go i ha dit: “aquest espectacle no és per a nens, que quedi clar. I una altra cosa: no direm res de l’Edat Mitjana.” Efectivament, d’aquest tema no n’ha parlat, però la meitat del públic eren nens d’entre vuit i deu anys que s’han hagut de tapar les orelles més d’una vegada. “No és per tirar-me floretes, però quan he vist que hi havia nens m’he hagut d’adaptar, i ho he fet.” David Priego ha acabat amb una “bona impressió” després del seu monòleg titulat Cabaret Macarra que ha representat al Casal Prosperitat de Nou Barris a Barcelona. “Els pares escoltaven i els nens interactuaven. Nou Barris és un barri molt pro”, ha dit.

El Casal Prosperitat, que programa els DiShows de monòlegs, va presentar l’espectacle de David Priego al seu programa com un “binòleg”, és a dir: un monòleg de temàtica bisexual amb una “persona molt mona i molt bisexual que parla sola quan li dóna la gana, gesticula com li dóna la gana i amb qui li dóna la gana .” I ha anat exactament així. Davant d’un públic d’unes 20 persones de mitjana edat, els seus fills i unes cerveses sobre les taules, Priego ha començat el seu monòleg deixant clar que ell és “un noi de 38 anys i bisexual: ni carn ni peix. Quan la gent em diu que ser bisexual no és normal, jo contesto que el que no és normal és que la Verge es quedi embarassada d’un colom.” I a partir d’aquí, ha parlat de la seva vida, de la seva família i de la seva evolució personal, amb tocs d’actualitat: “A la vida sempre m’ha agradat ser com en Rajoy, muy franco.”

Sigui com sigui, ha parlat sense escrúpols i “sense filtres”, tal i com ell mateix ha dit, no només de la bisexualitat, sinó de la diversitat sexual en general, i de temes que ell mateix ha definit de “marraneo”. Reconeixent des d’un principi que tenia “més pluma que la secció de matalassos del Corte Inglés”, ha parlat de la seva infantesa i dels seus problemes per ser efeminat, i ha confessat que la gent li deia “gordo, pijo y mariquita.” Explica que de petit feia karate però que realment volia fer ballet, i ha conclòs que “a la vida s’ha de provar tot, i això és subliminal i directe.”

David Priego va estudiar a Praga i quan va tornar va adonar-se que portava tota la vida “interpretant personatges”, però que ell “també era un personatge i tenia coses a dir.” Opina que el teatre és “molt elitista”, i que d’aquesta manera també agafa “un públic més popular”, perquè “als sectors conservadors de la societat amb la ment tancada aquestes coses encara els hi costa. Jo ric de tothom, però primer ric de mi.”

El públic ha dit que tot això del que ha parlat “són totes les coses que passen a la vida i als barris”, i que es nota que Priego “ho viu i ho gaudeix”. D’altra banda, un membre del públic que s’ha trobat al monòleg de casualitat, ha dit que “ha estat distret, però que per ser dijous s’ha d’estar predisposat a passar-t’ho bé, i jo no ho estava.”

Priego diu que a la vida s’ha de viure i deixar viure i que s’ha de tirar endavant: “La vida es perra, però nosotras somos más perras”. I ha acabat sense deixar indiferent a ningú, amb opinions molt diverses i exclamant: “Amics, amigues, bona nit i no em sigueu fills de fruta. Moltes gràcies.”

Eugènia Güell Barnils

Potser també t’interessa:
Vídeo espectacle “Cabaret Macarra”

“Cabaret Macarra” es representa al Casal Prosperitat

David Priego: “La vida es perra, pero nosotras somos más perras”

“Cabaret Macarra” empatitza amb el públic del Casal Prosperitat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s